About Her

Aku seorang gadis yang baru berumur 16 tahun. Aku tinggal di Malaysia dengan keluarga aku (tak kan dengan keluarga korang kot). Aku suka habiskan masa dengan internet dan tv. Aku suka sangat pergi sekolah sebab kalau aku kat rumah bosan, tak ada apa-apa nak buat. Tinggi aku, adoi malu la nak cakap, 144cm. Aku tahu aku pendek. Berat aku pula 38kg. Erm,dah ketandusan idea ni. Tak tahu apa lagi nak cakap. Kalau korang nak kenal lagi jangan segan-segan tanya melalui comment okay. InsyaAllah kalau soalan tu tak sensitif aku jawab la.

1 Comment

  1. azri said,

    Hi,ada tak lagi matematik punya ajaib.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: